Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик - ЦБИ

Изнајмување на простор за маркет во Кампусот на УЈИЕ

Центар за бизнис и иновации УЈИЕ објавува јавен повик за прибирање понуди за изнајмување на простор за маркет:

Јавен повик
Google+