Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Thirrje publike - QBI

Dhënie me qira të hapësirës për market në kampusin e UEJL-së.

Qendra për biznes dhe inovacion pranë UEJL-së, shpall njoftim publik për grumbullim të ofertave për dhënie me qira të hapësirës për market (shitore):

Thirrje publike
Google+