COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик 02/122020

Услуга за тековно одржување на хигиена во кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа (УЈИЕ) во Тетово

Универзитет на Југоисточна Европа - Тетово објавува прибирање на понуди за следново

  • Услуга за тековно одржување на хигиена во кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа (УЈИЕ) во Тетово

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Јавен повик
Спецификации
Request Quotation
Google+