COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик број 01/112020

Набавка на систем за ладење, греење и вентилација на објект

Универзитетот на Југоисточна Европа објавува прибирање на понуди за следново:

  • Јавен повик број 01/112020 – Набавка на систем за ладење, греење и вентилација на објект

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Јавен повик
Нацрт
Спецификации
Request Quotation
Google+