COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик - ЦБИ

Набавка на душеци

Центар за Бизнис и Иновации (Business & Innovation Center) при Универзитет на Југоисточна Европа - Тетово објавува јавен повик за

  • Набавка на душеци

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Јавен повик
Спецификации
Request Quotation
Google+