COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик број 03/042020

Осигурување на градежни објекти, компјутерска опрема, опрема од кршење, опрема од пожар и кршење на кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово

Универзитетот на Југоисточна Европа објавува прибирање на понуди за следново:

  • Јавен повик број 03/042020 - Осигурување на градежни објекти, компјутерска опрема, опрема од кршење, опрема од пожар и кршење на кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Јавен повик
Спецификации
Request Quotation
Google+