Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик - Снабдување со електрична енергија

Business and Innovation Centre

Друштво за услуги „Бизнис & Иновејшн Сентр” ДОО Тетово објавува прибирање на понуди за следново:

  • Јавен повик - Снабдување со електрична енергија

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Јавен повик
Спецификации
Request Quotation
Google+