Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавна лицитација

Кујнски апарати/ елементи

Универзитетот на Југоисточна Европа објавува јавна лицитација за продажба на кујнски апарати/елементи.

Листа на артикли

Почетната цена за опремата од табелата е 10% од основната вредност.

Датум: 27.12.2019г.

Место: Објект 601, во кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово.

Јавната лицитација ќе започне на 10:00ч.

Критериумот за избор на најповолниот наддавач е највисоката цена за кујнските апарати/елементи.

Предност ќе имаат купувачите кои ќе ги купат сите кујнските апарати/елементи.

Google+