Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик – Услуги за обезбедување на објект

Јавен повик – Услуги за обезбедување на објект

Друштво за услуги „Бизнис & Иновејшн Сентр” ДОО Тетово објавува прибирање на понуди за следново:

  • Јавен повик – Услуги за обезбедување на објект

За повеќе информации, ве молиме погледнете ја следната документација.

Јавен повик
Спецификации
Request Quotation
Google+