Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик - Издавање под кирија на просториите за ресторан

Јавен повик - Издавање под кирија на просториите за ресторан

Друштво за услуги „Бизнис & Иновејшн Сентр ” ДОО Тетово објавува јавен повик

  • Издавање под кирија на просториите за ресторан во кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа

За повеќе информации, ве молиме погледнете ја следната документација.

Јавен повик
Спецификации
Request Quotation
Google+