Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик бр. 01/052019

Јавен повик бр. 01/052019

Универзитетот на Југоисточна Европа објавува прибирање на понуди за следново:

  • Јавен повик број 01/052019 - Осигурување на градежни објекти, компјутерска опрема, опрема од кршење, опрема од пожар и кршење на кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово и во Центарот во Скопје.

За повеќе информации, ве молиме погледнете ја следната документација.

Јавен повик
Спецификации
Request Quotation
Google+