COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик бр. 01/022019

Јавен повик бр. 01/022019

Универзитетот на Југоисточна Европа објавува прибирање на понуди за следново:

  • Јавен повик број 01/022019 – Набавка на канцелариски материјали

За повеќе информации, ве молиме погледнете ја следната документација.

Јавен повик
Спецификации
Request Quotation
Google+