Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик бр. 03/112018

Јавен повик бр. 03/112018

Универзитетот на Југоисточна Европа објавува прибирање на понуди за следново:

  • Услуги за обезбедување на објектот на Универзитетот на Југоисточна Европа – Центар Скопје

За повеќе информации, ве молиме погледнете ја следната документација.

Јавен повик
Спецификации
Request Quotation
Google+