COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик 02/112018

Јавен повик 02/112018

Универзитетот на Југоисточна Европа објавува прибирање на понуди за следново:

  • Јавен повик бр. 02/112018 - Снабдување со електрична енергија

За повеќе информации, ве молиме погледнете ја следната документацијаЧ

Јавен повик
Спецификации
Request Quotation
Google+