COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик

Центар за бизнис и иновации УЈИЕ објавува јавен повик за прибирање понуди за изнајмување на простор за фотокопирница. Повеќе информации за повикот и начинот на аплицирање се наоѓаат во следниот документ.

Јавен Повик
Google+