COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Njoftim publik

Qendra për biznes dhe inovacion pranëUEJL-së, shpall njoftim publik për grumbullim tëofertave për dhënie me qira tëhapësirës për fotokopje. Më shume detaje rreth njoftimit dhe mënyres për aplikim gjeni ne dokumentin ne vazhdim.

Thirrje Publike
Google+