Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик

Центарот за бизнис и иновација на Универзитетот на Југоисточна Европа објавува јавен повик за прибирање на понуди за следново:
  • Давање на простории под закуп за перална на коли во Кампусот на Универзитетот на ЈИЕ
Јавен Повик
Google+