Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Njoftim publik

Qendra për biznes dhe inovacion e Universiteti i Evropës Juglindore shpall njoftim publik për grumbullim të ofertave për sa vijon:
  • Dhënie me qera e hapsirës për lavazh në kampusin e Universitetit të EJL.
Thirrje Publike
Google+