Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Тркалезна маса

Циркуларна економија во Северна Македонија - препораки засновани на лекциите научени од Словачка

Почитувани,

Ве покануваме да учествувате на тркалезната маса на тема „Циркуларна економија во Северна Македонија - препораки засновани на лекциите научени од Словачка“, која ќе се одржи во вторник (10.10.2023 год.), со почеток во 14:00 часот, во конференциската сала во Ректорат.

На отворањето на тркалезната маса ќе се обратат: ректорот на УЈИЕ, Акад. Проф. д-р Абдулменаф Беџети, и амбасадорот на Република Словачка во Северна Македонија, Н.Е. Хенрик Маркуш.

Настанот е во организација на Фондацијата на Универзитетот на Југоисточна Европа и Центарот за Бизнис и Иновација, во рамките на проектот ко-финанциран од СловакАид.

За повеќе информации, погледнете ја Агендата.

Ве очекуваме!

Google+