Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Ориентационата недела

Ориентационата недела

Почитувани,

Во понеделник, 18. септември 2023 година, официјално ја започнуваме новата академска година, зимскиот семестар 2023 година, со главни приоритети како Универзитет да испорачаме висококвалитетно образование и студентско искуство во текот на целиот семестар.
Ориентационата недела за студентите од прва година е планирана за неделата од 18. септември, додека предавањата за студентите од прва година започнуваат од 25. септември.

Агенда за ориентационата недела - https://bit.ly/3PEt6ox

Ви посакуваме успешен семестар!

Google+