Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Java orientuese

Java orientuese

Të nderuar studentë,

Më 18-të shtator (e hënë) zyrtarisht fillon viti i ri akademik, semestri dimëror 2023, prioritet kryesorë i Universitetit është ofrimi i arsimimit të cilësisë së lart dhe të përvojës studentore gjatë gjithë semestrit.
Java orientuese për studentët e vitit të parë është planifikuar nga 18-të shtatori, ndërsa ligjëratat do ti fillojnë më 25-të shtator.

Agjenda e javës orientuese - https://bit.ly/3PEt6ox

Ju urojmë semestër të suksesshëm!

Google+