Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Промоција на книги

Промоција на книги

Почитувани членови на кадарот и студенти,

Ве покануваме на промоција на книгите:

1. „Економско -политичката мисла во уникатен формат “ од авторот акад. проф. д-р Абдулменаф Беџети и

2. „Консолидација и одржливост на пензискиот систем на Република Северна Македонија“ од авторот доц. д-р Шпреса Алија.

Промоцијата на овие книги ќе се одржи во понеделник (26.06.2023 год.), со почеток во 10:30 часот, во амфитеатар 4 (LH-4), Ректорат (кампус во Тетово).

Google+