Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Promovimi i librave

Promovimi i librave

Të nderuar staf dhe studentë

Ju ftojmë të merrni pjesë në promovimin e librave:

1. “Mendimi ekonomiko-politik në format unik” i autorit Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti dhe

2. “Konsolidimi dhe qëndrueshmëria e sistemit pensional të Republikës së Maqedonisë së Veriut” i autores Doc. Dr. Shpresa Alija.

Promovimi i këtyre librave, do të mbahet të hënën (26 qershor 2023), me fillim në orën 10:30, në amfiteatrin 4 (LH4), Rektorat (Kampusi në Tetovë).

Ju mirëpresim!

Google+