Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Составување на предлогот за истражување и пишување магистерски труд

Работилницата

Работилницата ќе се одржи на 11.03.2023 година (сабота) со почеток во 10:00 часот, во LH4, УЈИЕ - Тетово

(Онлајн врска: meet.google.com/def-krpf-bsd)

Google+