Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Përpilimi i propozim-tezës së hulumtimit dhe shkrimi i tezës së masterit

Workshop

Të nderuar student të ciklit të dytë,

Ju ftojmë që të merrni pjesë në workshop-in organizuar nga Fakulteti i Biznesit dhe Ekonomisë pranë UEJL-së, rreth shkrimit dhe miratimit të propozim-tezës së hulumtimit dhe përpilimit të tezës së magjistraturës.

Qëllimi i organizimit të këtij workshop-i është për të diskutuar në lidhje me mundësinë për përfundimin e studimeve të juaja master.

Workshop-i do të mbahet më 11.03.2023 (e shtunë) duke filluar nga ora 10:00, në LH4, SEEU - Tetovë

(Linku për online: meet.google.com/def-krpf-bsd)

Agjenda: https://bit.ly/42erN4j

Google+