Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Симулирано судење

Симулирано судење

На 09.03.2023 година, со почеток во 10:00 часот, во БДЦ, студентите на Правниот факултет ќе спроведат симулирано судење на случај на Европскиот суд за човекови права.

Овој настан го организираа Правната клиника „Емине Зендели“ при Правниот факултет и ЕМА-ИКИЖ, под менторство на координаторот на Правната клиника, Доц. д-р. Арта Селмани-Бакиу, Доц. д-р. Блерта Ахмеди, и судијата Бетим Јахја.

Google+