COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

ESA04

Изложба на студентски трудови - Аркитектура и дизајн - ФСНТ

Изложба на студентски трудови - Аркитектура и дизајн - ФСНТ

Датум: 29.06.2022

Време: 12.00

Место: Фоајето во ректоратот, УЈИЕ

Студентски трудови: https://bit.ly/3Op8Ww1

Google+