COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

ESA04

Ekspozitë e punimeve studentore - Arkitekturë dhe dizajn - FShTB

Ekspozitë e punimeve studentore - Arkitekturë dhe dizajn - FShTB

Data: 29.06.2022

Koha: 12.00

Vendi: Korridori i rektoratit në UEJL

Punimet studenore: https://bit.ly/3Op8Ww1

Google+