COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Правна конференција

Kонференција

Почитувани

Правниот факултет на 8 јуни 2022 со почеток во 9:30 часот организира Правна конференција која ќе се одржи во кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа во Скопје.

Теми на дискусија на оваа конференција ќе бидат „Психологија на убедување“; „Како да се подготвиме за директно испрашување“; „Вкрстено испрашување“ ; „Демонстрација на директно и вкрстено испрашување“.

Во последниот дел на конференцијата ќе организира панел дискусија на тема „Квалитетите на ефективен адвокат во судот“.

Google+