Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Konferencë ligjore

Konferencë

Të nderuar,

Fakulteti i Drejtësisë me datë 8 Qershor 2022 me fillim në ora 9:30 organizon konferencën ligjore e cila do të mbahet në kampusin në Shkup.

Tema e diskutim të kësaj konference do të jenë "Psikologjia e bindjes"; "Si të përgatitësh për egzaminimin e drejtpërdrejtë";"Egzaminimi i kryqëzuar" ;"Demonstrim i egzaminimit të drejtpërdrejtë dhe egzaminimit të kryqëzuar".

Konferenca do të mbaroj me një panel diskutimi me temën "Cilësitë e një avokati efektiv në gjyq".

Google+