COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Саем за кариера 2022

Саем за кариера 2022

Со задоволство ве покануваме на 15-тиот „Саем за кариера 2022“ во организација на Центарот за кариера на Универзитетот на Југоисточна Европа.

Саемот за кариера е настан кој обединува голем број компании, организации и институции со студенти и лица кои бараат работа. Веруваме дека Саемот за кариера 2022 ќе ви овозможи одлична можност да ја промовирате вашата компанија пред сите учесници и да се запознаете со идната работна сила.

Настанот ќе биде на 10.05.2022 година со почеток од 10.00 часот во Кампусот во Тетово.

Google+