COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Отворен ден

Отворен ден

Зачувајте го датумот и посетете не на нашиот Отворен ден!

Одлична можност да го посетите нашиот кампус и да добиете повеќе информации за нашите понуди за студирање и стипендии!

Датум: 06.05.2022
Место: Кампус во Тетово, Универзитет на Југоисточна Европа

Google+