Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Dita e hapur

Dita e hapur

Ruani datën dhe na vizitoni në Ditën tonë të Hapur!

Një mundësi e shkëlqyer për të vizituar kampusin tonë dhe për të marrë më shumë informacione në lidhje me ofertat tona të studimit dhe bursave!

Data: 06.05.2022
Vendi: Kampusi në Tetovë, Universiteti i Evropës Juglindore

Google+