COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Предизвиците на новите држави во надворешната политика

Тркалезна маса

Ве покануваме да учествувате на тркалезната маса на тема „Предизвиците на новите држави во надворешната политика“, која ќе се одржи во четврток (24.03.2022 год.), со почеток во 14:00 часот.

На отворањето на тркалезната маса ќе се обратат: ректорот на УЈИЕ, акад. проф. д-р Абдулменаф Беџети, министерот за надворешни работи на Република Северна Македонија, г. Бујар Османи и министерката за надворешни работи на Република Косово, г-ѓа Доника Грвала.

Настанот е во организација на Факултетот за современи општествени науки на Универзитетот на Југоисточна Европа.

За повеќе информации, погледнете ја Агендата: https://bit.ly/3CRpLug

Ве очекуваме!

Google+