COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Жените се вистинските архитекти на општеството

Дебата

По повод 8 Март, Меѓународниот ден на жената, Студентскиот парламент и студентска асоцијација ве покануваат да учествувате на дебатата на тема: „Жените се вистинските архитекти на општеството“.

Дебатата ќе се одржи во вторник (08.03.2022), во Амфитеатар 4 (LH4), со почеток во 14:00 часот.

За повеќе информации, кликнете на Агендата

Со почит

Google+