Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Gratë janë arkitektet e vërteta të shoqërisë

Debat

Me rastin e 8 Marsit, Ditës Ndërkombëtare të Gruas, Parlamenti dhe Asociacioni Studentor ju fton të merrni pjesë në debatin me temë: “Gratë janë arkitektet e vërteta të shoqërisë”.

Debati, do të mbahet të martën (8 mars 2022), në amfiteatrin 4 (LH4), me fillim në orën 14:00.

Për më shumë informata, shihni Agjendën.

Me respekt

Google+