COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Семејно насилство

Предавање/ дебата

Почитувани студенти,

Ве покануваме да учествувате на предавањето/ дебатата на тема: „СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО“, организирано во соработка со Организацијата Кортекс – Тетово и Правниот факултет – УЈИЕ, што ќе се одржи во понеделник на 20.12.2021 година во 11.00 часот во Библиотеката. „Макс ван Дер Штул“ - УЈИЕ.

Истовремено ќе имате можност да дознаете повеќе за бесплатната поддршка и услуги што ги дава Центарот за поддршка на жени жртви на семејно насилство за лица кои се жртви на семејно насилство.

Со почит,

Google+