Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Dhuna në familje

Ligjeratë/ debat

Të nderuar studente/ë,

Ju ftojmë të merrni pjesë në ligjeratën/ debatin me temë: "DHUNA NË FAMILJE", e organizuar në bashkëpunim me Organizatën Cortex - Tetovë dhe Fakultetin Juridk - UEJL, që do të mbahet të hënën 20.12.2021, në orën 11.00, në hapësirat e Bibliotekës "Max van Der Stoel" - UEJL.

Gjatë ligjeratës, do të keni mundësi të informoheni më tepër në lidhje me përkrahjen falas dhe shërbimet që i ofron Qendra për Mbështetje dhe Përkrahje të Grave Viktima të Dhunës në Familje, ndaj personave të cilët janë viktimë e dhunës në familje.

Me respekt,

Google+