COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Владеењето на правото за време на пандемијата

Предавање

Почитувани,

По повод Меѓународниот ден на човековите права, Правниот факултет организира предавање на тема „Владеењето на правото за време на пандемијата“. Предавач е проф. Џејмс Лофтон, Фулбрајт научник и поранешен обвинител.

Предавањето ќе се одржи на 9 декември (четврток), во 11:00 часот, во ЦРБ и истата можете да го следите преку платформата Google Meet на следниот линк https://meet.google.com/lookup/baop6ijnwo

Google+