Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Централна свечена церемонија за одбележување на 20. годишнината на УЈИЕ

Свечена церемонија

Датум: 19.11.2021

Време: 12:00

Место: Амфитеатар ЛХ2

Учесници: Гости и академски кадар поканет од факултетите.

Агенда: КЛИКНЕТЕ ТУКА

Google+