COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ceremonia solemne qendrore e shënimit të 20 vjetorit të UEJL-së

Ceremoni solemne

Data: 19.11.2021

Koha: 12:00

Vendi: Amfiteatri LH2

Pjesëmarrës: Mysafirët dhe stafi i akademik i ftuar nga fakulteti përkatës.

Agjenda: KLIKONI KËTU

Google+