COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Церемонија на доделување благодарници за кадарот и промоција на докторите на науки

Церемонија

Датум: 18.11.2021 (четврток)

Време: 10:30

Место: Амфитеатар ЛХ 2

Учесници: академски кадар, административен кадар и доктори на науки.

Агенда: КЛИКНЕТЕ ТУКА

Google+