COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ceremonia e ndarjes së mirënjohjeve për stafin dhe promovimi i doktorantëve

Ceremoni

Data: 18.11.2021 (e enjte)

Koha: 10:30

Vendi: Amfiteatri LH2

Pjesëmarrës: Stafi akademik, administrativ dhe doktorantët.

Agjenda: KLIKO KËTU

Google+