Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Мемориал "Арбен Џафери"

Tурнир во мал футбал

За 20-та годишнината на Универзитетот на Југоисточна Европа, и во спомен на "Арбен Џафери", оделот за спорт и рекреација организира турнир во мал футбал.

Турнир ќе се одржи на 15 ноември 2021 година, почнувајќи од 14:00 часот, во спортската сала на медицинско училишт е "Никола Штејн".

Google+