Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Memoriali "Arbën Xhaferi"

Turne në futboll të vogël

Me rast të 20 vjetorit të themelimit të Universitetit të Evropës Juglindore dhe memorialit të Arbën Xhaferit, departamenti për sport dhe rekreacion organizon turne në futboll të vogël.

Turneu do të mbahët me 15 nëntor 2021, duke filluar nga ora 14:00, në palestrën e shkollës se mesme medicinale "Nikolla Shtejn".

Google+