COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

20 години – производство на знаење

Средба со ректорот на Универзитетот, акад. д-р Абдулменаф Беџети

Почитувани студенти,

По повод одбележувањето на 20.годишнината од основањето на УЈИЕ, Студентското собрание и асоцијација, во понеделник (15.11.2021 год.), со почеток во 12:30 часот, во амфитеатарот „Арбр Џафери“ (ЛХ4), организира Средба со ректорот на Универзитетот, акад. д-р Абдулменаф Беџети, на тема: „20 години – производство на знаење“.

Целта на средбата е студентите поблиску да се информираат со актуелните настани на Универзитетот, предизвиците и целите за иднината.

Добредојдени сте!

Google+