Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

20 vjet – prodhim i dijës

Takim me Rektorin e Universitetit, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti

Të nderuar studentë

Me rastin e shënimit të 20 vjetorit të themelimit të UEJL-së, Parlamenti dhe Asociacioni Studentor, të hënën (15.11.2021), me fillim në orën 12:30, në amfiteatrin Arbër Xhaferi (LH4), organizon Takim me Rektorin e Universitetit, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti, me temë: “20 vjet – prodhim i dijës”.

Qëllimi i Takimit është që studentët më për së afërmi të njihen me aktualitet në Universitet, sfidat dhe synimet për të ardhmen.

Ju mirëpresim!

Google+