COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Ера на дигитализација и влијанието врз одржливиот развој

16. ГОДИШЕН СОСТАНОК НА ИНСТИТУТОТ АЛБ - НАУКА

Петок, 1 октомври 2021, 10.00-17.00 - Пленарна сеанца

Сабота, 2 октомври 2021, 10.00-18.00 - Пленарна конференца

Кликнете на линкот на агенда за повеќе инфромации: АГЕНДА

Google Meet линк: meet.google.com/fvt-zyuy-ynv

Линк на институт : iash-takimet.org/tv2021/programi/

Google+