Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Epoka e digjitalizimit dhe efekti i saj për një zhvillim të qëndrueshëm

TAKIMI XVI VJETOR NDËRKOMBËTAR I INSTITUTIT ALB-SHKENCA

E premte, 1 Tetor 2021, 10.00-17.00 - Seanca Plenare

E shtune, 2 tetor 2021, 10.00-18.00 - Konferencat Plenare

Klikoni në linkun e agjendës për më shumë informata: AGJENDA

Google Meet Linku: meet.google.com/fvt-zyuy-ynv

Linku i Institutit: iash-takimet.org/tv2021/programi/

Google+