COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Терминологијата и нејзината улога во разбирањето на професионалниот јазик

Меѓународна научна конференција

Тема: „Терминологијата и нејзината улога во разбирањето на професионалниот јазик“

Меѓународен ден на преведување - Меѓународна научна конференција

Датум: 29 – 30 септември 2021

Место: Универзитет на Југоисточна Европа - Кампус во Скопје

Агенда: https://bit.ly/392tbfU

Google+